Ένα αίτημα πολλών ετών , από τους κατοίκους του χωριού μας, ήταν να κλείσει η άτυπη χωματερή που υπήρχε στην θέση «ΚΟΚΚΙΝΕΣ» λίγο έξω από το χωριό μας στον αγροτικό δρόμο προς Ταξιάρχες (Κακολύρι).

Με πρωτοβουλία λοιπόν του Τοπικού Συμβουλίου Ανδρωνιάνων, σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο και τον Πνευματικό Κέντρο, καθαρίστηκε, επιχωματώθηκε, περιφράχθηκε, δενδροφυτεύτηκε, και επισημάνθηκε με τις ανάλογες πινακίδες για την τήρηση της καθαριότητας του χώρου με βάση τον νόμο περί προστασίας του περιβάλλοντος ολόκληρη η περιοχή στις «Κόκκινες».

Για την επίτευξη του συγκεκριμένου έργου βοήθησαν οι:

Προοδευτικός Σύλλογος Ανδρωνιάνων, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ανδρωνιάνων κ. Γεώργιος Ε. Νικολιάς, ο κ.Χρήστος Δ. Μυλωνάς, ο κ.Γεώργιος Σταματάκης με την οικονομική συνεισφορά τους.

Οι Γεώργιος Θ. Δήμος, Γρηγόριος Νικολιάς, Ιωάννης Παπανικολάου, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Βασίλειος Θεοφίλου, Κωνσταντίνος Δήμου, Ιωάννης Καλαμπαλίκης, Νικόλαος Δήμου, Ευάγγελος Γ. Νικολιάς με την εθελοντική τους εργασία.

Ο κ.Χρήστος Ι. Μπελιάς με τα παιδιά του ο οποίος προσέφερε το προσωπικό του όχημα και ανέλαβε το πότισμα των δενδρυλλίων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του παραπάνω και ελπίζουμε να παραμείνει ο χώρος στις «Κόκκινες» καθαρός ώστε να γίνει ένας τόπος πεζοπορίας, ποδηλατοδρομίας και ορεινής άθλησης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Advertisements