ανδρωνιανοι εκκλησια πανοραμικηπανόραμα απο αγια παρασκευη_DSC0047_DSC0051_DSC0309_DSC0078DSC_0373

Ο μύλος του “Σαντά”

Όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τoυ φωτογράφου Κων/νου Κατσού και διέπονται από τους νόμους του Ελληνικού κράτους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Δεν επιτρέπεται να αναπαράγετε τις φωτογραφίες, ολοκληρωτικά είτε τμηματικά, χωρίς την έγγραφη άδεια του δημιουργού φωτογράφου.

Προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων του φωτογράφου σύμφωνα με το νόμο 2121/93Ο νόμος 2121/93 Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αριθμός φύλλου 25/τεύχος Α’/4-3-93 ρητά κατοχυρώνει το φωτογραφικό copyright τόσο μέσα από τις γενικές διατάξεις του άρθρου 2 “Περί αντικειμένου του δικαιώματος”, του άρθρου 3 “Περί περιουσιακού δικαιώματος” και του άρθρου 4 “Περι ηθικού δικαιώματος” αλλά και ειδικότερες διατάξεις με αποκορύφωμα το άρθρο 38 που αναφέρεται αποκλειστικά στα δικαιώματα των φωτογράφων.
Oι φωτογραφίες προστατεύονται ως αυτοτελή έργα που εκφράζονται με ορισμένη μορφή. Στα χέρια του δημιουργού – φωτογράφου προσφέρεται ένα πλέγμα διατάξεων που τον κατοχυρώνουν απόλυτα. Ανήκει πλέον στη δική του πρωτοβουλία πώς θα μεθοδεύσει την προστασία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του εφόσον παραβιασθούν.

Advertisements